Удосконалення технологічного процесу виробництва борошняних кондитерських виробів з пісочного тіста для кафе

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, заклад ресторанного господарства, кафе, організаційна структура, схема технологічного процесу, конкурентоспроможність, інноваційні вироби, порошок топінамбура

Бібліографічний опис

Безрукава, А. С. Удосконалення технологічного процесу виробництва борошняних кондитерських виробів з пісочного тіста для кафе : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Аліна Сергіївна Безрукава ; наук. керівник Андрій Володимирович Гавриш. – Київ, 2022. – 99 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced