Удосконалення технології десерту «Трайфл» для кафе-кондитерської
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, десерт «Трайфл», удосконалення технології десерту «Трайфл» для кафе-кондитерської, кафе-кондитерська, наукові дослідження, дослідження ринку, структурно-технологічна схема, виробнича програма
Бібліографічний опис
Войцеховська, К. Ю. Удосконалення технології десерту «Трайфл» для кафе-кондитерської : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Катерина Юріївна Войцеховська ; наук. керівник Ольга Андріївна Коваль. – Київ, 2022. – 113 с.