Удосконалення технології десерту «Трайфл» для кафе-кондитерської

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, десерт «Трайфл», удосконалення технології десерту «Трайфл» для кафе-кондитерської, кафе-кондитерська, наукові дослідження, дослідження ринку, структурно-технологічна схема, виробнича програма

Бібліографічний опис

Войцеховська, К. Ю. Удосконалення технології десерту «Трайфл» для кафе-кондитерської : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Катерина Юріївна Войцеховська ; наук. керівник Ольга Андріївна Коваль. – Київ, 2022. – 113 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced