Удосконалення технології заварного тіста для моно-кондитерської
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, заварне тісто, кондитерський цех, борошняні кондитерські вироби, виробничі цехи
Бібліографічний опис
Кубрякова, В. О. Удосконалення технології заварного тіста для моно-кондитерської : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Вікторія Олександрівна Кубрякова ; наук. керівник Олександра Володимирівна Нєміріч. – Київ, 2022. – 98 с.