Моделювання технології супів для спеціалізованого кафе

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, заклад ресторанного господарства, перші страви, білкововмісна рослинна сировина, оцінка якості, структурно-технологічна схема, аналіз ринку

Бібліографічний опис

Рибаченко, М. С. Моделювання технології супів для спеціалізованого кафе : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Максим Сергійович Рибаченко ; наук. керівник Ірина Львівна Корецька. – Київ, 2022. – 126 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced