Моделювання технології супів для спеціалізованого кафе
Дата
2022
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, заклад ресторанного господарства, перші страви, білкововмісна рослинна сировина, оцінка якості, структурно-технологічна схема, аналіз ринку
Бібліографічний опис
Рибаченко, М. С. Моделювання технології супів для спеціалізованого кафе : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Максим Сергійович Рибаченко ; наук. керівник Ірина Львівна Корецька. – Київ, 2022. – 126 с.