Організація виробництва молочно-білкових продуктів на підприємстві потужністю переробки 78 т молока за добу

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології молока і молочних продуктів, технологія, кисломолочний сир, сметана, сироватка, сиркова маса, сировина, желе

Бібліографічний опис

Махалова, В. В. Організація виробництва молочно-білкових продуктів на підприємстві потужністю переробки 78 т молока за добу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Вікторія Володимирівна Махалова ; наук. керівник Алла Вікторівна Тимчук. – Київ, 2022. – 56 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced