Організація виробництва ферментованих молочних продуктів у цеху потужністю переробки 30 т молока за зміну
Дата
2022
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології молока і молочних продуктів, молочна промисловість, кисломолочні продукти, сметана, йогурт, біфідойогурт
Бібліографічний опис
Маковій, І. М. Організація виробництва ферментованих молочних продуктів у цеху потужністю переробки 30 т молока за зміну : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Інна Миколаївна Маковій ; наук. керівник Ульяна Геннадіївна Кузьмик. – Київ, 2022. – 60 с.