Організація виробництва ферментованих молочних продуктів у цеху потужністю переробки 30 т молока за зміну

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології молока і молочних продуктів, молочна промисловість, кисломолочні продукти, сметана, йогурт, біфідойогурт

Бібліографічний опис

Маковій, І. М. Організація виробництва ферментованих молочних продуктів у цеху потужністю переробки 30 т молока за зміну : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Інна Миколаївна Маковій ; наук. керівник Ульяна Геннадіївна Кузьмик. – Київ, 2022. – 60 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced