Організація виробництва морозива у вафельній продукції в цеху потужністю 6 т готової продукції за зміну
Дата
2022
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології молока і молочних продуктів, морозиво, контроль якості, контрольні показники, технологічні розрахунки, апаратурно-технологічна схема, асортимент продукції
Бібліографічний опис
Романюк, Н. Ю. Організація виробництва морозива у вафельній продукції в цеху потужністю 6 т готової продукції за зміну : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Надія Юріївна Романюк ; наук. керівник Тетяна Григорівна Осьмак. – Київ, 2022. – 81 с.