Організація виробництва молочних продуктів з підвищеним вмістом жиру на підприємстві потужністю переробки 91 т молока за добу

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології молока і молочних продуктів, масло топлене, маслянка, незбиране молоко, вершки, сухе знежирене молоко

Бібліографічний опис

Здор, Т. В. Організація виробництва молочних продуктів з підвищеним вмістом жиру на підприємстві потужністю переробки 91 т молока за добу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Таміла Валентинівна Здор ; наук. керівник Алла Вікторівна Тимчук. – Київ, 2022. – 72 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced