Організація виробництва молочних продуктів з підвищеним вмістом жиру на підприємстві потужністю переробки 91 т молока за добу
Дата
2022
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології молока і молочних продуктів, масло топлене, маслянка, незбиране молоко, вершки, сухе знежирене молоко
Бібліографічний опис
Здор, Т. В. Організація виробництва молочних продуктів з підвищеним вмістом жиру на підприємстві потужністю переробки 91 т молока за добу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Таміла Валентинівна Здор ; наук. керівник Алла Вікторівна Тимчук. – Київ, 2022. – 72 с.