Проект цеху приготування лікеро-горілчаних напоїв потужністю 300 тис. дал на рік з впровадженням ефективних способів приготування напівфабрикатів
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, лікеро-горілчане виробництво, напівфабрикати, морс спиртовий, настій спиртовий, ароматний спирт
Бібліографічний опис
Авраменко, В. О. Проект цеху приготування лікеро-горілчаних напоїв потужністю 300 тис. дал на рік з впровадженням ефективних способів приготування напівфабрикатів : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Валентина Олегівна Авраменко ; наук. керівник Віталій Леонідович Прибильський. – Київ, 2022. – 64 с.