Проект варильного відділення пивзаводу потужністю 9 млн дал пива на рік з використанням ресурсо- та енергозберігаючих технологій приготування пивного сусла
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, солод, хміль, пивне сусло, фільтр-прес, затирання, фільтрування, стріпінг сусла
Бібліографічний опис
Бабійчук, М. В. Проект варильного відділення пивзаводу потужністю 9 млн дал пива на рік з використанням ресурсо- та енергозберігаючих технологій приготування пивного сусла : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Михайло Валерійович Бабійчук ; наук. керівник Анатолій Михайлович Куц. – Київ, 2022. – 66 с.