Проект варильного відділення пивзаводу потужністю 9 млн дал пива на рік з використанням ресурсо- та енергозберігаючих технологій приготування пивного сусла

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, солод, хміль, пивне сусло, фільтр-прес, затирання, фільтрування, стріпінг сусла

Бібліографічний опис

Бабійчук, М. В. Проект варильного відділення пивзаводу потужністю 9 млн дал пива на рік з використанням ресурсо- та енергозберігаючих технологій приготування пивного сусла : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Михайло Валерійович Бабійчук ; наук. керівник Анатолій Михайлович Куц. – Київ, 2022. – 66 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced