Проект відділення підготовки води підприємства з виробництва горілок потужністю 100000 декалітрів на рік, з використанням новітніх технологій

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, водопідготовка, фільтрування, горілка, очищення, мікропористий мінерал

Бібліографічний опис

Двірко, А. О. Проект відділення підготовки води підприємства з виробництва горілок потужністю 100000 декалітрів на рік, з використанням новітніх технологій : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анна Олександрівна Двірко ; наук. керівник Валерій Юрійович Виговський. – Київ, 2022. – 52 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced