Проект відділень приготування замісу та зброджування сусла з впровадженням енергозберігаючої технології спиртової бражки спиртового заводу потужністю 3000 дал умовного спирту-сирцю на добу
Дата
2022
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кукурудза, низькотемпературна термоферментативна обробка, сучасні розріджуючи та оцукрюючи ферментні препарати, дозріла бражка, спирт
Бібліографічний опис
Камінчук, М. П. Проект відділень приготування замісу та зброджування сусла з впровадженням енергозберігаючої технології спиртової бражки спиртового заводу потужністю 3000 дал умовного спирту-сирцю на добу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Микита Павлович Камінчук ; наук. керівник Роман Григорович Кириленко. – Київ, 2022. – 58 с.