Проект бродильного відділення пивзаводу потужністю 3 млн дал на рік з використанням сучасних рас дріжджів

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, бродіння та доброджування, ЦКТ, дріжджі, SafLager 34/70, Saflager S23

Бібліографічний опис

Сіденко, І. О. Проект бродильного відділення пивзаводу потужністю 3 млн дал на рік з використанням сучасних рас дріжджів : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Іван Олегович Сіденко ; наук. керівник Петро Миколайович Бойко. – Київ, 2022. – 56 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced