Проект бродильного відділення пивзаводу потужністю 3 млн дал на рік з використанням сучасних рас дріжджів
Дата
2022
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, бродіння та доброджування, ЦКТ, дріжджі, SafLager 34/70, Saflager S23
Бібліографічний опис
Сіденко, І. О. Проект бродильного відділення пивзаводу потужністю 3 млн дал на рік з використанням сучасних рас дріжджів : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Іван Олегович Сіденко ; наук. керівник Петро Миколайович Бойко. – Київ, 2022. – 56 с.