Проект цеху ферментації пивзаводу потужністю 4,5 млн дал пива на рік з інтенсифікацією головного бродіння та доброджування пива
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, хміль, пивне сусло, пиво, холодне охмелення, бродіння, доброджування
Бібліографічний опис
Сокульський, Е. О. Проект цеху ферментації пивзаводу потужністю 4,5 млн дал пива на рік з інтенсифікацією головного бродіння та доброджування пива : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Едуард Олексійович Сокульський ; наук. керівник Світлана Іванівна Олійник. – Київ, 2022. – 65 с.