Розроблення рекомендацій з впровадження системи менеджменту якості виробництва безалкогольного напою «Вода Оболонська негазована зі смаком лимона та апельсина» для оператора ринку ПрАТ «Оболонь»

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, безалкогольний негазований напій, органолептичні показники, фізико-хімічні показники, розроблення рекомендацій з впровадження системи менеджменту якості

Бібліографічний опис

Аргат, О. С. Розроблення рекомендацій з впровадження системи менеджменту якості виробництва безалкогольного напою «Вода Оболонська негазована зі смаком лимона та апельсина» для оператора ринку ПрАТ «Оболонь» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ольга Сергіївна Аргат ; наук. керівник Оксана Петрівна Мельник. – Київ, 2022. – 128 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced