Розроблення рекомендацій з впровадження системи менеджменту якості виробництва безалкогольного напою «Вода Оболонська негазована зі смаком лимона та апельсина» для оператора ринку ПрАТ «Оболонь»
Дата
2022
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, безалкогольний негазований напій, органолептичні показники, фізико-хімічні показники, розроблення рекомендацій з впровадження системи менеджменту якості
Бібліографічний опис
Аргат, О. С. Розроблення рекомендацій з впровадження системи менеджменту якості виробництва безалкогольного напою «Вода Оболонська негазована зі смаком лимона та апельсина» для оператора ринку ПрАТ «Оболонь» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ольга Сергіївна Аргат ; наук. керівник Оксана Петрівна Мельник. – Київ, 2022. – 128 с.