Розроблення плану НАССР виробництва пива темного фільтрованого «Оболонь» для оператора ринку ПрАТ «Оболонь»

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, безпечність харчових продуктів, пиво темне, план НАССР, критичні контрольні точки, небезпечні фактори

Бібліографічний опис

Бородій, М. П. Розроблення плану НАССР виробництва пива темного фільтрованого «Оболонь» для оператора ринку ПрАТ «Оболонь» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Марини Павлівна Бородій ; наук. керівник Василь Михайлович Сидор. – Київ, 2022. – 102 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced