Удосконалення системи управління безпечністю виробництва довгорізаних макаронних виробів для оператора ринку ТОВ «Рівненська макаронна фабрика»
Дата
2022
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, НАССР, система безпечності, довгорізані макаронні вироби, апаратурно-технологічна схема
Бібліографічний опис
Дричик, М. Ю. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва довгорізаних макаронних виробів для оператора ринку ТОВ «Рівненська макаронна фабрика» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Марія Юріївна Дричик ; наук. керівник Оксана Сергіївна Шульга. – Київ, 2022. – 102 с.