Розроблення системи управління безпечністю виробництва томатів маринованих для оператора ринку ТОВ «Віджи Продакшн»

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, консервна промисловість, НАССР, томати, апаратурно-технологічна схема, небезпечні фактори, ККТ, ризик, безпечність

Бібліографічний опис

Лаба, І. Ю. Розроблення системи управління безпечністю виробництва томатів маринованих для оператора ринку ТОВ «Віджи Продакшн» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ірина Юріївна Лаба ; наук. керівник Вікторія Вікторівна Кійко. – Київ, 2022. – 109 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced