Розроблення рекомендацій з впровадження системи управління якістю виробництва хліба житньо-пшеничного для оператора ринку ТОВ «ІНТЕРАГРО РЖИЩІВ»

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, хліб житньо-пшеничний, система управління якості, життєвий цикл продукту, SWOT-аналіз, процесний підхід, структурно-функціональні схеми, цикл IDEF0

Бібліографічний опис

Олефіренко, А. Д. Розроблення рекомендацій з впровадження системи управління якістю виробництва хліба житньо-пшеничного для оператора ринку ТОВ «ІНТЕРАГРО РЖИЩІВ» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анастасія Дмитрівна Олефіренко ; наук. керівник Богдан Сергійович Пащенко. – Київ, 2022. – 148 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced