Розроблення елементів системи управління безпечністю виробництва молока питного пастеризованого для оператора ринку ТОВ «Фірма Фавор»
Дата
2022
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, розроблення елементів системи безпечності, молоко пастеризоване, ТОВ «Фірма Фавор», операційні програми-передумови
Бібліографічний опис
Просянко, Ю. С. Розроблення елементів системи управління безпечністю виробництва молока питного пастеризованого для оператора ринку ТОВ «Фірма Фавор» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Юлія Сергіївна Просянко ; наук. керівник Оксана Олександрівна Петруша. – Київ, 2022. –98 с.