Розроблення елементів системи управління безпечністю виробництва молока питного пастеризованого для оператора ринку ТОВ «Фірма Фавор»

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, розроблення елементів системи безпечності, молоко пастеризоване, ТОВ «Фірма Фавор», операційні програми-передумови

Бібліографічний опис

Просянко, Ю. С. Розроблення елементів системи управління безпечністю виробництва молока питного пастеризованого для оператора ринку ТОВ «Фірма Фавор» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Юлія Сергіївна Просянко ; наук. керівник Оксана Олександрівна Петруша. – Київ, 2022. –98 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced