Розроблення системи управління безпечністю виробництва яблучного соку з м’якоттю і цукром для оператора ринку ПрАТ «Білоцерківський консервний завод»
Дата
2022
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, консервна галузь, сік яблучний з м’якоттю і цукром, система управління безпечністю, небезпечні фактори
Бібліографічний опис
Шельпякова, Д. А. Розроблення системи управління безпечністю виробництва яблучного соку з м’якоттю і цукром для оператора ринку ПрАТ «Білоцерківський консервний завод» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Дар’я Андріївна Шельпякова ; наук. керівник Дар’я Дмитрівна Харгелія. – Київ, 2022. – 117 с.