Удосконалення системи управління якості виробництва маргарину столового на ПрАТ «Київський маргариновий завод»

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, технологія виробництва маргарину столового, система управління якістю, удосконалення системи управління якістю

Бібліографічний опис

Терещук, А. Д. Удосконалення системи управління якості виробництва маргарину столового на ПрАТ «Київський маргариновий завод» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анастасія Дмитрівна Терещук ; наук. керівник Світлана Іванівна Усатюк. – Київ, 2022. – 168 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced