Удосконалення системи управління якості виробництва маргарину столового на ПрАТ «Київський маргариновий завод»
Дата
2022
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, технологія виробництва маргарину столового, система управління якістю, удосконалення системи управління якістю
Бібліографічний опис
Терещук, А. Д. Удосконалення системи управління якості виробництва маргарину столового на ПрАТ «Київський маргариновий завод» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анастасія Дмитрівна Терещук ; наук. керівник Світлана Іванівна Усатюк. – Київ, 2022. – 168 с.