Розроблення системи управління якістю виробництва морозива пломбір з удосконаленням процедури поводження з невідповідною продукцією на ТОВ «Галіївський молокозавод»

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, морозиво пломбір, фризерування, загартовування, молоко, розроблення системи управління якістю

Бібліографічний опис

Волошина, А. А. Розроблення системи управління якістю виробництва морозива пломбір з удосконаленням процедури поводження з невідповідною продукцією на ТОВ «Галіївський молокозавод» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анастасія Андріївна Волошина ; наук. керівник Оксана Миколаївна Вашека. – Київ, 2022. – 128 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced