Розроблення системи управління якістю виробництва сиру кисломолочного методом ультрафільтрації для оператора ринку ТОВ «Білоцерківський молочний комбінат»
Дата
2022
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, сир кисломолочний методом ультрафільтрації, органолептичні показники, фізико-хімічні показники, розроблення системи управління якістю
Бібліографічний опис
Юріна, А. О. Розроблення системи управління якістю виробництва сиру кисломолочного методом ультрафільтрації для оператора ринку ТОВ «Білоцерківський молочний комбінат» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анна Олександрівна Юріна ; наук. керівник Оксана Миколаївна Вашека. – Київ, 2022. – 111 с.