Розроблення системи управління якістю виробництва згущеного молока з цукром з удосконаленням елементів орієнтації на споживача для оператора ринку ТОВ «Галіївський молокозавод»

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, згущене молоко, молочні консерви, молоко, цукор, система управління якістю, Галіївський молокозавод

Бібліографічний опис

Закржевська, А. В. Розроблення системи управління якістю виробництва згущеного молока з цукром з удосконаленням елементів орієнтації на споживача для оператора ринку ТОВ «Галіївський молокозавод» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анастасія Вікторівна Закржевська ; наук. керівник Оксана Миколаївна Вашека. – Київ, 2022. – 104 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced