Розроблення системи управління якістю виробництва згущеного молока з цукром з удосконаленням елементів орієнтації на споживача для оператора ринку ТОВ «Галіївський молокозавод»
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, згущене молоко, молочні консерви, молоко, цукор, система управління якістю, Галіївський молокозавод
Бібліографічний опис
Закржевська, А. В. Розроблення системи управління якістю виробництва згущеного молока з цукром з удосконаленням елементів орієнтації на споживача для оператора ринку ТОВ «Галіївський молокозавод» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анастасія Вікторівна Закржевська ; наук. керівник Оксана Миколаївна Вашека. – Київ, 2022. – 104 с.