Проєкт технічного переоснащення кондитерського цеху ТОВ «Черкасихліб ТД» з впровадженням нового обладнання та асортименту
Дата
2022
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, пряники, дрібноштучний бісквітний виріб з начинкою, автоматизована лінія, тістоприготування, напівфабрикати, начинка
Бібліографічний опис
Потилко, З. І. Проєкт технічного переоснащення кондитерського цеху ТОВ «Черкасихліб ТД» з впровадженням нового обладнання та асортименту : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Зоряна Ігорівна Потилко ; наук. керівник Олена Олександрівна Кохан. – Київ, 2022. – 125 с.