Проєкт хлібозаводу потужністю 45т/добу у м. Умань Черкаської області з впроваженням сучасних технологій тістоприготування
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, хліб житньо-пшеничний «Слов’янський» подовий, хліб пшеничний «Червоносільський», булки «Міські», піч тунельна Kumkaya TU 24X3, ротаційну піч Kumkaya LIDER90, густа закваска, опарний спосіб, безопарний спосіб, КМКЗ, рідка опара
Бібліографічний опис
Новосаденко, Н. А. Проєкт хлібозаводу потужністю 45т/добу у м. Умань Черкаської області з впроваженням сучасних технологій тістоприготування : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Наталія Андріївна Новосаденко ; наук. керівник Володимир Миколайович Ковбаса. – Київ, 2022. – 100 с.