Підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра маркетингу, підприємство харчової промисловості, пивобезалкогольна галузь, конкурентоспроможність товару, розрахунково-аналітичний метод оцінки конкурентоспроможності продукції, етикетка

Бібліографічний опис

Малета, В. Ю. Підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 075 Маркетинг / Владлен Юрійович Малета ; наук. керівник Андрій Володимирович Никоненко. – Київ, 2022. – 70 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced