Удосконалення технології виробництва тартразину (Е102)
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, харчова добавка, тартразин, Е102, удосконалення, схема технологічна, синтез, змішувач
Бібліографічний опис
Бурданова, О. С. Удосконалення технології виробництва тартразину (Е102) : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 161 Хімічні технології та інженерія / Олександра Сергіївна Бурданова ; наук. керівник Тетяна Михайлівна Бойчук. – Київ, 2022. – 80 с.