Технологія виробництва натурального барвника на основі бурякового пігменту

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, харчовий барвник, буряковий барвник, буряк, буряковий пігмент, бетанін

Бібліографічний опис

Перпета, Х. М. Технологія виробництва натурального барвника на основі бурякового пігменту : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 161 Хімічні технології та інженерія / Христина Миколаївна Перпета ; наук. керівник Наталія Іванівна Сабадаш. – Київ, 2022. – 75 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced