Технологія виробництва натурального барвника на основі бурякового пігменту
Дата
2022
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, харчовий барвник, буряковий барвник, буряк, буряковий пігмент, бетанін
Бібліографічний опис
Перпета, Х. М. Технологія виробництва натурального барвника на основі бурякового пігменту : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 161 Хімічні технології та інженерія / Христина Миколаївна Перпета ; наук. керівник Наталія Іванівна Сабадаш. – Київ, 2022. – 75 с.