Технологія виробництва харчової соди
Вантажиться...
Дата
2022
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, харчова сода, кальцинована сода, бікарбонат натрію, "сухий" спосіб, карбонізація
Бібліографічний опис
Пшикало, О. С. Технологія виробництва харчової соди : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 161 Хімічні технології та інженерія / Ольга Сергіївна Пшикало ; наук. керівник Ігор Володимирович Фесич. – Київ, 2022. – 105 с.