Технологія виробництва харчової соди

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, харчова сода, кальцинована сода, бікарбонат натрію, "сухий" спосіб, карбонізація

Бібліографічний опис

Пшикало, О. С. Технологія виробництва харчової соди : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 161 Хімічні технології та інженерія / Ольга Сергіївна Пшикало ; наук. керівник Ігор Володимирович Фесич. – Київ, 2022. – 105 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced