Організація забою та переробки худоби на ТОВ «Житомирський м'ясокомбінат» з впровадженням виробництва блочного м'яса
Дата
2022
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, обробка, виробництво, м'ясокомбінат, сировина, ВРХ, свині, м'ясо, яловичина, свинина, технологія, обладнання
Бібліографічний опис
Козка, О. О. Організація забою та переробки худоби на ТОВ «Житомирський м'ясокомбінат» з впровадженням виробництва блочного м'яса : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Олексій Олегович Козка ; наук. керівник Оксана Євгеніївна Москалюк. – Київ, 2022. – 93 с.