Проєкт виробництва сиркового десерту, збагаченого порошком із чорної смородини

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології оздоровчих продуктів, сирковий десерт, порошок чорної смородини, збагачення, оздоровчий продукт, фізіолоічно функціональний інгредієнт

Бібліографічний опис

Дячук, О. В. Проєкт виробництва сиркового десерту, збагаченого порошком із чорної смородини : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ольга Василівна Дячук ; наук. керівник Ірина Юріївна Гойко. – Київ, 2022. – 82 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced