Проект промислового будівництва цеху фруктових консервів

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології консервування, компот чорносмородиновий, сік сливовий з м'якоттю, джем із свіжих яблук, технологічна схема, температурний режим, консерви

Бібліографічний опис

Левченко, В. А. Проект промислового будівництва цеху фруктових консервів : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Вадим Анатолійович Левченко ; наук. керівник Олександр Семенович Бессараб. – Київ, 2022. – 110 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced