Розробка конструкції та технології виготовлення споживчої упаковки для шоколаду
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, шоколад, картонне паковання, поліграфічне оформлення, друкарська форма, перфорація, клапан, висікання, штанц-форма
Бібліографічний опис
Фролова, К. О. Розробка конструкції та технології виготовлення споживчої упаковки для шоколаду : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 186 Видавництво та поліграфія / Крістіна Олександрівна Фролова ; наук. керівник Леся Валентинівна Марцинкевич. – Київ, 2022. – 63 с.