Технологія виробництва аспартаму (Е951)

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, аспартам, цукрозамінники, підсолоджувачі, харчова добавка Е951

Бібліографічний опис

Терепа, І. Р. Технологія виробництва аспартаму (Е951) : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 161 Хімічні технології та інженерія / Іван Романович Терепа ; наук. керівник Тетяна Михайлівна Бойчук. – Київ, 2022. – 87 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced