Комплексна кафедральна кваліфікаційна робота «Проєкт мініпивоварні потужністю 1,0 млн дал пива на рік з впровадженням технологій нових сортів пива». Частина 1. «Проєкт варильного відділення з впровадженням сучасних способів затирання»

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, пиво, нетрадиційна сировина, лактоза, вівсяні пластівці, пивне сусло, затір

Бібліографічний опис

Розмеріця, О. В. Комплексна кафедральна кваліфікаційна робота «Проєкт мініпивоварні потужністю 1,0 млн дал пива на рік з впровадженням технологій нових сортів пива». Частина 1. «Проєкт варильного відділення з впровадженням сучасних способів затирання» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ольга Володимирівна Розмеріця ; наук. керівник Роман Миколайович Мукоїд. – Київ, 2022. – 72 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced