Вивчення впливу дисперсності сублімованих фруктів на процес відновлення

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено залежність процесу набухання та вологоутримуючої здатності від дисперсності сублімованих фруктів (яблука та банана). Відповідно до отриманих результатів, найбільш інтенсивне набухання та збільшення вологоутримуючої здатності сублімованих фруктів відбувається з дисперсністю до 1000 мкм.

Опис

Ключові слова

сублімовані фрукти, кисломолочний десерт, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Вивчення впливу дисперсності сублімованих фруктів на процес відновлення / А. М. Махмудов, К. А. Гродська, У. Г. Бандура, Т. О. Белемець // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХI Міжнародної науково-технічної конференції, 8 листопада 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 174–175

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced