Підготовка води для виробництва харчової продукції. Ч.1
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведено вимоги до води як сировини для виробництва харчових продуктів і напоїв. Для виготовлення алкогольних напоїв як технологічну використовують переважно артезіанську воду з різних підземних джерел, що відрізняється своїм складом. Якість і стійкість горілок, горілок особливих, лікеро-горілчаних напоїв залежить від фізико-хімічних показників якості підготовленої води. Залежно від складу технологічної води обирається і схема підготовки води для алкогольних напоїв, тобто визначаються процеси, їхня послідовність та обладнання.
Опис
Ключові слова
кафедра технології цукру і підготовки води, технологічна вода, підготовлена вода, алкогольні напої, знезалізнення води, знесолення води, technological water, prepared water, alcoholic beverages, water deironing, water desalination
Бібліографічний опис
Чернова, Н. М. Підготовка води для виробництва харчової продукції. Ч.1 / Н. М.Чернова // Управління якістю. – 2021. – № 11 (47). – С. 60–67