Культивування Lactococcus lactis як компонента заквашувальної композиції

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Бібліографічний опис

Ляшенко, В. О. Культивування Lactococcus lactis як компонента заквашувальної композиції : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 162 Біотехнології та біоінженерія / Віктор Олегович Ляшенко ; наук. керівник Наталія Миколаївна Грегірчак. – Київ, 2022. – 54 с.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в