Дослідження впливу збільшення норм додавання α-амілази та глюкоамілази на повноту зброджування крохмалевмісного сусла
Дата
2022
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, крохмалевмісне сусло, ферментні препарати, α-амілаза, глюкоамілаза, гідроліз
Бібліографічний опис
Харевич, Я. М. Дослідження впливу збільшення норм додавання α-амілази та глюкоамілази на повноту зброджування крохмалевмісного сусла : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Яна Миколаївна Харевич ; наук. керівник Роман Григорович Кириленко. – Київ, 2022. – 68 с.