Використання молочної сировини у м’ясних продуктах
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Обґрунтовано удосконалення технології та поліпшення якості виробів шляхом використання молочної сировини при виробництві різноманітних м’ясних продуктів.
The improvement of technology and improvement of product quality through the use of dairy raw materials in the production of various meat products is substantiated.
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, показники якості, харчування, білки, молочний жир, молочна сировина, вуглеводи, вітаміни, казеїнат натрію, indicators of quality, nutrition, proteins, dairyfat, milk rawmaterial, carbohydrates, vitamins, sodium caseinate
Бібліографічний опис
Чернюшок, О. А. Використання молочної сировини у м’ясних продуктах / О. А. Чернюшок, Ю. В. Бірюк, В. М. Пасічний // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч.1. – С. 273