Використання молочної сировини у м’ясних продуктах

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Обґрунтовано удосконалення технології та поліпшення якості виробів шляхом використання молочної сировини при виробництві різноманітних м’ясних продуктів. The improvement of technology and improvement of product quality through the use of dairy raw materials in the production of various meat products is substantiated.

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, показники якості, харчування, білки, молочний жир, молочна сировина, вуглеводи, вітаміни, казеїнат натрію, indicators of quality, nutrition, proteins, dairyfat, milk rawmaterial, carbohydrates, vitamins, sodium caseinate

Бібліографічний опис

Чернюшок, О. А. Використання молочної сировини у м’ясних продуктах / О. А. Чернюшок, Ю. В. Бірюк, В. М. Пасічний // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч.1. – С. 273

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced