Аналіз ринку м’ясних напівфабрикатів в Україні

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведено аналіз ринку напівфабрикатів України, що всупереч усім кризовим явищам досить стійкий. Український споживач все частіше робить вибір на користь заморожених напівфабрикатів, які дозволяють йому заощадити час на приготування їжі. An analysis of the market of semi-finished products of Ukraine was conducted, which, despite all the crisis phenomena, is quite stable. The Ukrainian consumer increasingly chooses frozen semi-finished products, which allow him to save time on cooking.

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, виробництво, ринок, м’ясні напівфабрикати, пельмені, чебуреки, фрикадельки, заморожені напівфабрикати, production, market, semi-finished, products, dumplings, chebureks, meatballs, frozen semi-finished products

Бібліографічний опис

Бірюк, Ю. В. Аналіз ринку м’ясних напівфабрикатів в Україні / Ю. В. Бірюк, Д. С. Полоз, О. А. Чернюшок / Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : Х Міжнародна науково-технічна конференція, 9-10 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 188–189

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced