Вплив пандемії на розширення ринку м’ясних напівфабрикатів
Файли
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Сучасні тенденції харчування населення все більше орієнтовані на
розвиток ринку швидких і легких у приготуванні продуктів, які одночасно
мають високу харчову цінність і доступні для пересічного споживача. М’ясні
продукти є одним із сегментів ринку продуктів швидкого приготування, що
розвивається найбільш активно. Modern trends in nutrition of the population are increasingly oriented towards
the development of the market of quick and easy-to-prepare products, which at the same time
have a high nutritional value and are available to the average consumer. meat
products are one of the fast food market segments that
develops most actively.
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, нові продуктові лінійки, м’ясні напівфабрикати, карантинні умови, new product lines, meat semi-finished products, quarantine conditions
Бібліографічний опис
Бірюк, Ю. В. Вплив пандемії на розширення ринку м’ясних напівфабрикатів / Ю. В. Бірюк, О. А. Чернюшок / Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : Х Міжнародна науково-технічна конференція, 9-10 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 243–245