Вплив бамбукової клітковини на вологозв’язуючу здатність м’ясних фаршевих систем та органолептичні показники готових виробів

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Метою нашої роботи було удосконалення технології м'ясних січених напівфабрикатів з використанням бамбукової клітковини та дослідження її впливу на вологозв'язуючу здатність (ВЗЗ). як одну з важливих характеристик функціонально-технологічних властивостей фаршевих систем та органолептичних показників готових виробів.

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, м'ясніх січені напівфабрикати, бамбукова клітковина, харчові добавки

Бібліографічний опис

Гречко, В. Вплив бамбукової клітковини на вологозв’язуючу здатність м’ясних фаршевих систем та органолептичні показники готових виробів / В. Гречко, І.Страшинський // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – С. 360.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced