Перспективи використання клітковини насіння олійних культур у технології м'ясних паштетів

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Використання в технології м'ясних паштетів клітковину ядер насіння від переробки олійних культур дозволяє підвищити харчову і біологічну цінність продукції, сприяє стійкому і рівномірному розподілу інгредієнтів, що призводить до створення продукту стабільної якості. The use of seed kernel fiber from the processing of oil crops in the technology of meat pastes allows to increase the nutritional and biological value of products, contributes to a stable and uniform distribution of ingredients, which leads to the creation of a product of stable quality.

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, м'ясні паштети, харчові волокна, клітковина насіння кунжута, клітковина ядер насіння соняшника, meat pastes, dietary fiber, sesame seed fiber, sunflower seed kernel fiber

Бібліографічний опис

Гащук, О. І. Перспективи використання клітковини насіння олійних культур у технології м'ясних паштетів / О. І. Гащук, О. Є. Москалюк // Scientific research in the modern world : 2nd International scientific and practical konference, December 7-9, 2022. – Toronto, Canada : Perfect Publishing, – 2022. – Pp. 199–204

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced