Перспективи використання клітковини насіння олійних культур у технології м'ясних паштетів
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Використання в технології м'ясних паштетів клітковину ядер насіння від переробки олійних культур дозволяє підвищити харчову і біологічну цінність продукції, сприяє стійкому і рівномірному розподілу інгредієнтів, що призводить до створення продукту стабільної якості.
The use of seed kernel fiber from the processing of oil crops in the technology of meat pastes allows to increase the nutritional and biological value of products, contributes to a stable and uniform distribution of ingredients, which leads to the creation of a product of stable quality.
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, м'ясні паштети, харчові волокна, клітковина насіння кунжута, клітковина ядер насіння соняшника, meat pastes, dietary fiber, sesame seed fiber, sunflower seed kernel fiber
Бібліографічний опис
Гащук, О. І. Перспективи використання клітковини насіння олійних культур у технології м'ясних паштетів / О. І. Гащук, О. Є. Москалюк // Scientific research in the modern world : 2nd International scientific and practical konference, December 7-9, 2022. – Toronto, Canada : Perfect Publishing, – 2022. – Pp. 199–204