Перспективи використання насіння соняшника в м'ясних продуктах

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Продукти функціонального харчування можуть бути названі як продукти здорового харчування, продукти позитивного харчування, фізіологічно важливі продукти. При розробці рецептур м'ясних продуктів були використані окрім сировини тваринного походження рослинні компоненти, такі як клітковина та шрот насіння соняшника. Functional food products can be called healthy food products, positive food products, and physiologically important products. In the development of recipes for meat products, in addition to raw materials of animal origin, vegetable components, such as fiber and sunflower seed meal, were used.

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, ядро соняшнику, м'ясо птиці, м'ясні продукти, sunflower seeds, poultry meat, meat products

Бібліографічний опис

Перспективи використання насіння соняшника в м'ясних продуктах / О. Є. Москалюк. О. І. Гащук, О. В. Дерій, Н. І. Калінін, К. А. Ліпінський, В. Ю. Мохорт. // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХI Міжнародної науково-технічної конференції, 8 листопада 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 263-264

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced