Justification of the choice of wild berries in food technologies

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Wild fruits and berries are a rich source of vitamins, mineral compounds, organic acids, etc. Their value as medicinal and food raw materials is determined by the complex of biologically active substances, in particular their qualitative and quantitative composition, synergism of action and high degree of assimilation by the living organism. A significant part of biologically active substances have immunomodulatory, adaptogenic, antiatherosclerotic, hypotensive, antiradical effects.

Опис

Ключові слова

кафедра технології оздоровчих продуктів, vitamins, wild berries, multifunctional value, organic acids, human body

Бібліографічний опис

Kaminska, S. Justification of the choice of wild berries in food technologies / S. Kaminska, N. Gorlata // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, 16 листопада 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 46–47.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced