Intensity of fatty oxidative processesfractions of blood sausages

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Iron deficiency is one of the most common pathologies of modem humanity. According to the WHO, iron deficiency is observed in more than 1.5 billion people, including about 500 million people with iron deficiency anemia.

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, blood sausages, oxidative processesfractions, iron deficiency

Бібліографічний опис

Strashynskyi, I. Intensity of fatty oxidative processesfractions of blood sausages / I. Strashynskyi, O. Fursik, V. Shtelmakh // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р.,м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 1. – С. 278