Вплив природних антиоксидантів з насіння на окислення ліпідів і білків у м’ясопродуктах
Файли
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Ультрафіолетове випромінювання, кисень повітря та проміжні радикали відіграють важливу для окислювальних реакцій, які впливають на ненасичені жирні кислоти, білки та інші компоненти м’ясопродуктів.
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, окислювальні реакції, антиоксиданти, чорний рис, шкурка арахісу, шкаралупа гречаної крупи
Бібліографічний опис
Страшинський, І. Вплив природних антиоксидантів з насіння на окислення ліпідів і білків у м’ясопродуктах / І. Страшинський, В. Пасічний, Т. Шевченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень–травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 209